A remény üzenete (2. rész)

Posted by on 2013/05/31 in Személyes | 0 comments

0000023340Az idők folyamán már előfordultak olyan fordulópontok, amikor a nagy kozmikus órák úgy állnak be, hogy nemcsak az összes lehetőséget láttuk meg egy pillanat alatt, hanem valójában túl tudunk lépni az eddig igaznak vélt dolgokon, és egy hatalmasabb igazságban, magasabb tudatosságszinten vehetünk részt. Válaszút előtt állunk.

Egyre nyilvánvalóbb az emberek számára, hogy váltás megy395617_188197007948420_100002743666597_247140_1403012804_n végbe, egy bolygó szintű váltás. Hétmilliárd ember lesz majd szemtanúja a földön végbemenő változásoknak. A világegyetemünkben ez a picinyke kis bolygó ébredezik, ahogyan azelőtt még soha. Most lehetőségünk van arra, hogy realizáljuk, mindannyian egyek vagyunk. Az emberek kezdenek rájönni, hogy minden mindennel összefügg. Az összetartozás állapotában sok szív ereje óriási hatalmat jelent, amivel békét hozhatunk a bolygónkra. Miközben a földön egyre erősödnek a változások, egyedül az összetartás az, ami megkönnyíti a teljes erővel végbemenő váltást. Létrehozhatjuk a szeretet terét, amely körbeveszi bolygónkat.

Az izraeli-libanoni háború idején Jeruzsálemben emberek egy csoportja elkezdett meditálni. A meditálók száma minden nap változott, volt, hogy egyik nap többen, másik nap kevesebben meditáltak. A szervezők mérték a háborús cselekményeket (halottak, sebesültek száma), illetve a békét (az ellenséges felek közötti megegyezések száma). Ezeket a számokat egy grafikonra vetítették, és összevetették a meditálók számával. Azt tapasztalták, hogy a két vonal fel és le egyszerre mozgott, vagyis a meditáló emberek száma jól mérhetően meghatározta a háború-béke folyamatát. Annak a valószínűsége, hogy ez egyszerűen a véletlennek köszönhető, kb. egy a tízezerhez. Ez a kísérlet azt bizonyítja, hogy a csoportos meditáció képes megakadályozni a háborút.

wtcA9Szeptember 11-e igen nagy hatással volt az emberekre, messze New Yorkon és Washingtonon túl. A támadás lökéshullámokat indított el a világ körül, egy olyan globális reakciót, aminek hatására a tudományos jelzőműszerek hálózata tüskéket rajzolt, épp úgy, ahogyan a szeizmográf a földrengés alatt. Mindegyik ugyanolyan különös mintázatot mutatott aznap. Ha több millió ember egyetlen olyan eseményre összpontosít, mint amilyen szeptember 11., globális tudatosság jöhet létre.

Ne félj az előttünk lévő nagy változásoktól! Ez egy nagyszabású folyamat, amellyel a régiből az új világba lépünk, miközben a régi világ összeomlik, egy új világ születik. Először a tisztulás ideje következik el, aztán a megújulásé.

Az élet értékes, ne pazarold el! Nem lesz olyan idő, mint a mostani. Nyisd meg a szívedet és ébredj fel! Higgy a szeretetben és meditálj! Minden nap! Az erről szóló filmet itt tudod megnézni.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

;