A remény üzenete (1. rész)

Posted by on 2013/05/30 in Személyes | 0 comments

Évezredek óta most nyílik igazi esély arra, hogy béke legyen a Földön. Csak mostanra ébredtünk rá, hogy nem lehet béke addig, amíg azt magunkban meg nem leljük. Ideje tehát felébredni!peace Egy 1993-ban végzett kísérlet a tömeges meditáció erőszakos bűncselekményekre kifejtett hatását vizsgálta. Négyezer, különböző hátterű személyt hívtak meg Washingtonba meditálni, és amint elkezdtek meditálni, a bűnözés hihetetlen mértékben csökkent. Azóta a vizsgálatot több százszor megismételték, és egyre csodálatosabb eredmények születtek.

124082Az általánosan negatív csoportszintű tudatosság akár természeti katasztrófákat is előidézhet. Ha szökőárakról, vagy tektonikus lemezek eltolódásáról beszélünk, és ténylegesen hiszünk a tudatosságban, akkor elmondhatjuk, hogy a kollektív elme zűrzavarához kapcsolódnak, mivel a természet részei vagyunk. Ha a kollektív elme zűrzavaros, akkor a természet is zűrzavarossá válik. Az általános válság, amivel szembenézünk, sokat javulhat, ha kihasználjuk egyesült szívünk döbbenetes erejét. Nem kell mást tennünk, csak meditálnunk – minden nap. Amire energiádat és érzelmeidet fordítod, az válik valóságoddá. Meditálj tehát mindennap!HandyEarth

Ne féljünk a most előttünk lévő nagy változásoktól! Fogadjuk el, hogy ez egy nagyszabású folyamat, amely elmossa a régi világ életmódját. És ahogyan a falak leomlanak körülöttünk, látni fogjuk, hogy ezek a falak éppen azok voltak, amelyek olyan hosszú ideig fogva tartottak bennünket.

Az élet értékes, ne pazarold el! Nem lesz olyan idő, mint a mostani. Nyisd meg a szívedet és ébredj fel! Higgy a szeretetben és meditálj! Minden nap! A 25 perces filmet itt tudod megnézni – érdemes!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

;