E-mail tanfolyam

Iratkozz fel az ingyenes e-mail tanfolyamra, amely azoknak készült, akik érdeklődnek a meditáció iránt, és szeretnének közelebbről megismerkedni vele, de kevés az idejük, vagy nem tudnak, nem akarnak sehova sem elköteleződni.

Az e-mail tanfolyamon megismerkedhetsz az elméleti alapokkal és meditációs gyakorlatok segítségével tapasztalatokra teszel szert.

  • Megtanulod, hogyan lazítsd el a fizikai testedet és az egodat, és hogyan lépj kapcsolatba a belső (nem fizikai) testeddel, ami nemcsak végtelen megnyugvással és békével tölt el, hanem hatalmas energiával is feltölt.
  • Ezután elsajátítod magát a vipassana meditációt, aminek segítségével megtanulod megfékezni száguldó gondolataidat és befelé figyelni.

Ezáltal növekszik a koncentrációs képességed, kitágul a tudatod, és így jótékony távlatok és belátások nyílnak meg előtted. Az elme elcsendesedésével rengeteg stressz szabadul fel, és mint tudjuk, a stressz rengeteg fizikai betegség okozója. Ha elsajátítod a vipassana meditációt és rendszeresen gyakorlod, akkor kiegyensúlyozottá válsz, személyiséged harmonikus és összeszedett lesz, alkoholra és drogokra pedig egyáltalán nem lesz szükséged. A tanfolyam során  megismerkedhetsz a metta meditációval is, amelynek segítségével megtanulsz a világ legcsodálatosabb energiájával bánni.

Gyakorlati útmutató lépésről lépésre, meditációs tanfolyam, itt tudsz jelentkezni (ügyelj arra, hogy jól írd le az email címedet, hogy valóban megkapd a leveleket!):

Vezetékneved:
Keresztneved:
E-mail címed:

 

;